guess me!

Assalamualaikum semua ... =)

Ahlan wasahlan...
hmm...ce cite..ce cite...
akey dalam page ni aq just nak sher diri aq ni (hmm??..cm pelik beno ayat tu) haha..bukan mksud aq nak sher diri aq maksud aq nak sher tentang diri aq pada korang semua..
nama diber (cewaah....) Faeyzatul Hanim Binti Matdin..chantik x..???haha..orang salu panggil aq dengan nama hanim..tu memang nama yg paling femesla kena panggil,kalau kat umah aq opkosla kena panggil ngan nama along..tapi tu kalau suasana kuarga ok je..tp bila aq kena marah..ha..otomatik mama aq panggil aq anim..sebab da marah kn..haha.kalau cikgu selalu panggil aq faizatul la..panjang sangat kn..tp 2 la cikgu aq salu panggil aq.kat PLKN pulak..hmm macam2..ada yg panggil eyza,faiza,anim,mata besar (sebab mata aq galak kowt)..heliza af (haha,sebab suara aq kalau nyanyi mcm heliza n mata kami sama kowt)...perasan!..akey kawan2 rapat aq panggil aq yang,link n lalink @ umi(ni my hubby punya tittlela) haha..kalau kt fb lagila..mmg btrip salu tukaq nama kn..haha..but overall korang leh panggil aq dengan nama hanim..
aq dilahirkan tanggal 19 julai 1992 dan merupakan puteri sulung kuarga aq la..hehe.. otomatik korang tw aq ni berzodiak cancer kn3... actually aq ada 7 orang adik-beradik(tmasuk aq la)..wkwk
akey apa lg nk sher ekk?? hmm..aq skunk study kat Ipg Kent Tuaran Sabah..bakal teacher la ni konon! actually ni bukanlah cita2 aq yang ter1st2 skali..but..aq angankan nak jadi lawyer.. and kalau korang nak taw..(nk tau ker??) xpela..just sher je.. aq dh dapat tawaran belajar kat UIA..tp mak aq,,hmm..kawan2 yg lain mmg kenal persis mak aq ni mcmmana orgnya..garang abis..especially bab pelajaran ni..mak aq xbenarkan aq study sana...sebab kalau lawyer ni x menjamin pekerjaan konon..hmm ada betulnya..tp sampai bila nk jadik cikgu je????x syok!...btw..maybe ni rezeki aq la konon..xda guna pertikaikan hal tu skunk..apapun aq sangat bersyukur dengan kedudukan...dari beratus ribu yang memohon, aq salah seorang yang terpilih..mungkin kerana kelebihan aq kot..warisan dari mama aq... ha..ni aq nak story pasal kelebihan aq ni..haha bukan nak angkat bakul..tapi aq terkenal pun gara2 kelebihan aq ni..wkwkwkwkwk....aq ni kira pemidato sekolah n debator sekolah..bukan setakat tu je..aq ni serba boleh dalam bidang-bidang bahasa ni..bila dalam maktab pulak..lagi terserlah..aq skunk tengah meneruskan perjuangan (cea..) dalam bidang bahasa ni..aq brgiat dalam sajak,syair,pantun n nyanyian..masa sekolah,bab2 nyanyian ni aq xla bjinak sgt sbb aq da trknl dgn sikap kepetahahan mengolah ayat (pidato) la namanya..haha...kt maktab pulak..hmm kwn2 lagi trkejut sbb masa sem 1 aq xla menyerlah sgt..tp msk sem 2..bru diorang nampak kebolehan aq tu..hehe..akey... skunk aq nk story2 kehidupan aq di maktab..syukur jugakla tmasuk dalam kelompok pelajar IP kn..elaun plak masuk tiap2 bulan..hehe..alhamdulillah..aq ni mudah bergaul dengan semua orang..n masa kat sinilah aq terkenal denagn sifat lawak aq n bunyi ketawa aq yang HAHAHAHAHA..nyaring... kesian kawan yg jadi mangsa ketawa aq..sory ekk..
akey..crita sikit sal karakter aq..hmm aq ni peramah,kuat becakap,suka bercerita n suka menyanyi..mmg hobila..tp ada sesetengah orang tu x suka aq..well pa bleh buat..i was not born to entertain whole world..kn3..ha..akey..btw...dont judge the books by its coverla kn senang..
so mehla...friends dengan aq...kn3...btw..salam perkenalan suma..mohon permisi..
Read more...

2 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete