Sunday, 24 April 2011

xNganTuk!

huhu...xtido..xtido....

haha..hmm..pe nak cite ni ekk..ha..ni apa kes ni xtido..kang migrain kang..sape susah????susah2 jer.. =) versi felix..haha...
hmm kawan2..actually hanz nak sher sumting kt post ni about hmm....ha...ce cite...ce cite..neway..ni pasal bahas tuk esok Hanz akan btnding..actually ada 8 batch yg btanding so malam ni Hanz x tido sbb Hanz nak completekan isi/hujah2 pbahasan..gpun kalau xdek hujah xkan nak ckp isi yg xbmkna kn3??...
but masa ni pulak Hanz ada krisis dengan Hubby Hanz..dya marah sbb ada sorg "" tu post syg2 kat Hanz tu yg Hubby Hanz ngamuk tu..Hanz tup..tap..xdek mud..moody jerk melulu...btw..ni dia hubby Hanz tara...


ha..ni dia hubby Hanz..kiut x???kiut kn.....hubby hanzz ni penyayang owgnya..tp bila da tlebih sayang tu..hmm..paham2la...da mula mengongkong..ada masa tu hanz selesa n ada masa tu hanz ase kurang senang,,btw kadang2 ase dihargai jugak..apapown..hanz trima dia apa adanya..hanz syg sgt kat dya...luv u hubby!...ha..kn da x ngantuk...hopela  kami bek2 aje kn3..(dia) ni marah2 ja..huhu

No comments:

Post a Comment